Update: 'St. Juste heeft al afscheid genomen van Feyenoord-ploeggenoten'

Update: 'St. Juste heeft al afscheid genomen van Feyenoord-ploeggenoten'

06-08-2019 13:15 Laatste update: 07-08-2019 11:06
109

Het management van Jeremiah St. Juste erkent dat er verregaande interesse is van het Duitse FSV Mainz 05. Daarnaast zijn er meer clubs die de 22-jarige verdediger van Feyenoord graag in zouden lijven.

"Er is verregaande interesse van die club, ja", zo bevestigt zijn management tegenover het Algemeen Dagblad. Daarnaast zouden ook andere clubs uit de Bundesliga en uit de Franse Ligue 1 belangstelling hebben. De Rotterdammers kunnen via de verkoop van St. Juste ruimte maken om enkele spelers aan te trekken, zo schrijft het AD. St. Juste is een van de weinige spelers in Rotterdam-Zuid die een vrij hoge transferwaarde vertegenwoordigt.

Voetbal International meldde eerder dinsdag dat St. Juste hard op weg is naar Mainz, waar hij oud-Feyenoorder Jean-Paul Boëtius tegenkomt. St. Juste staat nog twee jaar onder contract. Hoeveel Feyenoord precies voor hem kan vangen, is niet bekend.

Update 7/8 11.06: Feyenoord hoeft voor de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Tbilisi niet meer op St. Juste te rekenen. Volgens RTV Rijnmond heeft de verdediger zijn ploeggenoten al vaarwel gezegd en ontbrak hij tijdens de training van woensdagochtend. Feyenoord trapt donderdagavond om 19.30 uur af tegen de Georgiërs.