Heldenontvangst voor Schöne in Italië: 'Ongelooflijk dat al deze mensen hier zijn'

Heldenontvangst voor Schöne in Italië: 'Ongelooflijk dat al deze mensen hier zijn'

06-08-2019 13:44 Laatste update: 13:45
83

Lasse Schöne heeft bij aankomst in Genoa een heldenontvangst gekregen van de fans van zijn aanstaande nieuwe club. Op de luchthaven van Genoa werd de Deense middenvelder toegezongen door een grote schare aan fans.

"Wat een geweldig welkom. Dat al deze mensen hier zijn is ongelooflijk", aldus Schöne voor de camera van Sky Sports Italia. Daarna herhaalde hij die eerste woorden in het Italiaans. "Ik heb een klein beetje Italiaans geleerd. Ik ben heel blij om hier te zijn. Een geweldig welkom."

Wedden

Meer odds

Schöne had zo'n enthouasist welkom niet verwacht, zo vertelt hij tegenover het Italiaanse medium. "Ik dacht dat er misschien twee spelers kwamen, maar dit is geweldig. Ik ben heel blij en ik voel me meteen welkom." Daarna omschreef de middenvelder waarom hij voor Genoa koos. "Het ging om een combinatie van factoren. Alles moest passen: de club, het land, de stad, mijn familie wilde hier graag heen. Alles bij elkaar was het perfect, dus koos ik voor Genoa."

Bij de Italiaanse club kijken ze vooral uit naar zijn befaamde vrije trap. "Ik ga mijn best doen en hoop ze trots te maken en een paar vrije trappen te scoren", sluit Schöne af.