'Raiola regelt royale opslag: twee miljoen euro per jaar bij Feyenoord'

'Raiola regelt royale opslag: twee miljoen euro per jaar bij Feyenoord'

06-08-2019 15:30
201

Mino Raiola heeft voor Steven Berghuis een jaarsalaris van twee miljoen euro bedongen in De Kuip. 'Ingewijden bij Feyenoord' laten dat aan Voetbal International weten. 

Na een zomer vol speculatie over een eventuele transfer werd afgelopen zondag bekend dat Berghuis (27) zijn contract gaat verlengen in Rotterdam-Zuid. Feyenoord is het met de vedette eens geworden over een verbintenis tot medio 2022. Met name PSV werd aan de linkspoot gelinkt. 

De verlenging heeft Berghuis een flinke opslag opgeleverd, weet VIZijn jaarlijkse gage zou nu rond de twee miljoen euro liggen. 'Bovendien heeft zijn zaakwaarnemer Raiola eerder afgedwongen dat als Berghuis bijtekent, er in het nieuwe contract een bepaling moet komen te staan dat de club zich de zomer erna soepel zal opstellen bij belangstelling van een buitenlandse club', meldt het weekblad. 

Of de Oranje-international zijn nieuwe, driejarige contract gaat uitdienen, is inderdaad nog maar de vraag. "Ik heb nog wel de ambitie naar het buitenland te gaan", aldus Berghuis.