Update: 'Gloster heeft persoonlijk akkoord en is op weg naar PSV'

6 augustus om 18:11
Laatste update: 6 augustus om 18:12

Chris Gloster staat op het punt om Hannover 96 in te ruilen voor PSV. Dat melden verschillende Duitse media dinsdag. Gloster, een negentienjarige back, wordt al twee maanden gelinkt aan een transfer. 

Begin juni schreef BILD voor de eerste keer over de belangstelling uit Eindhoven voor de Amerikaan. Later werd door onder meer het Eindhovens Dagblad, De Telegraaf en bronnen in de Verenigde Stadion bevestigd dat Gloster inderdaad op de nominatie stond om naar PSV te verkassen. 

Het werd daarna even stil rondom Gloster. PSV en Hannover konden het blijkbaar niet eens worden over een transfersom. Twee biedingen werden door Hannover afgewezen, weet SportBuzzer. Met het laatste bod, naar verluidt 250.000 euro, gaat de naar de 2.Bundesliga gedegradeerde club blijkbaar akkoord. 

In afwachting van een overstap naar het Philips Stadion zou Gloster al niet meer meetrainen in Hannover. Die Roten namen de verdediger in de zomer van 2018 over van New York Red Bulls. 

Update 18:10 uur: Ook Voetbal International meldt dat Gloster op weg naar PSV is. De linksback heeft al een akkoord met de club en wilde graag dat Hannover meewerkte aan een transfer. 'De onderhandelingen tussen de clubs gaan nu alleen nog over details', schrijft het weekblad.