'Clubloze Gladon vindt onderdak in Eredivisie: woensdag keuring en presentatie'

'Clubloze Gladon vindt onderdak in Eredivisie: woensdag keuring en presentatie'

07-08-2019 09:43 Laatste update: 09:49
55

Willem II gaat zich versterken met Paul Gladon. Dat meldt het Brabants Dagblad woensdagochtend. Gladon zit sinds zijn vertrek bij FC Groningen zonder club. 

'Betrouwbare bronnen' laten aan het BD weten dat de 27-jarige Gladon waarschijnlijk woensdag al gepresenteerd wordt in Tilburg. Hij ondergaat woensdagochtend een medische keuring.

In januari 2019 ruilde Gladon Wolverhampton Wanderers in voor Groningen. De voormalig aanvaller van onder meer Heracles Almelo en Sparta signeerde bij De Trots van het Noorden een contract voor een halfjaar. De samenwerking eindigde deze zomer. 

Willem II is nog op zoek naar een extra aanvaller. Tijdens de tweede seizoenshelft van 2018/19 werd Alexander Isak gehuurd van Borussia Dortmund. Het Zweedse talent kwam als vervanger van Fran Sol, die in januari werd verkocht aan Dinamo Kiev. Isak speelt inmiddels bij Real Sociedad. 

Afgelopen vrijdag stond Vangelis Pavlidis in de spits bij Willem II. Op bezoek bij PEC Zwolle scoorde de Griek tweemaal. Willem II won het eerste duel van het nieuwe seizoen met 3-1.