'Ik ben nu 31, straks is het klaar. Ik denk niet dat ik terugkeer naar Nederland'

'Ik ben nu 31, straks is het klaar. Ik denk niet dat ik terugkeer naar Nederland'

07-08-2019 11:42
95

Diego Biseswar kijkt met een tevreden gevoel terug op het Champions League-duel tussen PAOK Saloniki en Ajax. De 31-jarige oud-Feyenoorder en zijn teamgenoten dwongen in eigen huis een 2-2 gelijkspel af tegen Ajax.

Toen de Amsterdammers aan PAOK gekoppeld werden, was niet iedereen onverminderd enthousiast bij de Griekse landskampioen. "Wat ik merkte? Gemengde gevoelens, iedereen dacht een beetje: wat moeten we nou?", liet Biseswar na afloop van de remise weten aan FOX Sports. "Maar zij hebben ook een paar belangrijke spelers, dus ik zei: kom op, we hebben kans. De 2-2 was een beetje ongelukkig (verdediger Fernando Varela schoot de bal via Klaas-Jan Huntelaar in eigen doel, red.), anders hadden we hem winnend afgesloten."

Wedden

Meer odds

Biseswar is aan zijn vierde seizoen bij PAOK begonnen en is voorlopig niet van plan om een transfer te maken. "Ik heb niets te klagen, leuk team, leuke club, leuke spelers", somt hij op. Een terugkeer in de Eredivisie ligt dan ook niet in de lijn der verwachtingen. "Nee, ik denk het niet. Ik ben nu 31 en over een paar jaar is het ook klaar voor mij. Ik denk niet dat ik terugkom."