Feyenoord bevestigt transfernieuws: St. Juste gaat 'vrijwel zeker' verkassen

Feyenoord bevestigt transfernieuws: St. Juste gaat 'vrijwel zeker' verkassen

Gepubliceerd: woensdag 7 augustus 2019 om 13:56wo 07-08-2019 om 13:56

Laatste update: woensdag 7 augustus 2019 om 14:13wo 07-08-2019 om 14:13

Jerry St. Juste staat op het punt om Feyenoord na twee seizoenen te verlaten. De Rotterdammers melden woensdagmiddag dat de verdediger 'vrijwel zeker' een vierjarig contract bij het Duitse FSV Mainz 05 gaat signeren.

St. Juste kwam in de zomer van 2017 over van sc Heerenveen en kon sindsdien vijftig officiële wedstrijden in het rood-wit bijschrijven. Technisch directeur Sjaak Troost had liever gezien dat dit er meer waren geworden, vertelt hij aan de clubsite. "St. Juste is een speler die over kwaliteiten beschikt die we graag voor de club hadden behouden. Echter is er voor Feyenoord sprake van een aanbod dat we gewoonweg niet konden weigeren."

Met de binnengekomen transfersom voor St. Juste, volgens Voetbal International gaat Mainz negen à twaalf miljoen neertellen voor de verdediger, wil Feyenoord de selectie versterken. De namen van Rick Karsdorp, Edgar Ié, George Johnston en Ricky van Wolfswinkel zingen nadrukkelijk rond. "We denken met versterkingen meer balans in het team te creëren qua leeftijd en ervaring, iets wat de doorontwikkeling van de jeugd ten goede komt."

Feyenoord begint donderdagavond aan zijn Europa League-campagne. Om 19.30 wordt er afgetrapt tegen het Georgische Dinamo Tbilisi.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws