Mopperende Stam: 'Ben ik verrast door wat er gebeurt? In zekere zin wel'

Mopperende Stam: 'Ben ik verrast door wat er gebeurt? In zekere zin wel'

07-08-2019 15:10 Laatste update: 15:46
83

Dat het uitgerekend nu, een dag vòòr de belangrijke Europa League-clash met Dinamo Tbilisi, wemelt van de transfergeruchten én Jeremiah St. Juste daarnaast is verkocht aan FSV Mainz 05, komt erg ongelegen. Trainer Jaap Stam was daar woensdagmiddag eerlijk in tijdens een persconferentie in De Kuip. 

De voorbereiding van Stam op de Europese clash wordt behoorlijk verstoord. St. Juste maakt voor miljoenen euro's de overstap naar Duitsland en doet donderdagavond dus niet meer mee; ondertussen hoopt Feyenoord op korte termijn meerdere aanwinsten te strikken. "Ben ik verrast door wat zich nu voordoet bij Feyenoord? In zekere zin wel…", zei Stam woensdag, geciteerd door onder meer De Telegraaf"Ik heb dat gevoel ook intern geuit, ja."

Hij baalt van de situatie. "Ik wil ergens naar toe werken en dat is niet altijd even makkelijk. Ik heb deze dingen ook intern besproken, hoor. Ik wist ook toen we bij de club kwamen, dat we met jeugd zouden gaan werken. Maar je hebt ook ervaren jongens nodig om jonge spelers te laten rijpen."

Rechtsback Rick Karsdorp arriveerde woensdag in Rotterdam-Zuid voor een keuring. Verder is Feyenoord onder meer in de markt voor Ricky van Wolfswinkel.