Feyenoord-aanwinst stelt zichzelf voor: 'Ik schuw het vuile werk niet'

Feyenoord-aanwinst stelt zichzelf voor: 'Ik schuw het vuile werk niet'

07-08-2019 17:18
126

Feyenoord-aanwinst George Johnston is blij met zijn overstap naar Rotterdam-Zuid. De twintigjarige centrale verdediger omschrijft zichzelf als een 'typisch Engelse verdediger'.

"Een goede tackle, prima kopbal, goede trap, en ik schuw het vuile werk niet. Maar ik kan ook voetballen en ik hoop dat toe te voegen aan het team", aldus Johnston voor de camera van Feyenoord TV. "Ik ga alles geven voor het team en de fans. Ik ben toegewijd. Ik gooi mijn lichaam in de strijd en zal er alles aan doen  om het team te helpen te winnen."

Johnston heeft bij de Rotterdammers een contract voor twee jaar getekend. Er waren meer clubs die interesse hadden in de Schots jeugdinternational, maar die hoefde niet lang na te denken toen Feyenoord zich meldde. "Het is geweldig om hier te zijn. Sinds ik het nieuws over Feyenoord hoorde, was ik enthousiast en wilde ik direct komen", stelt hij. 

"Het is een grote club, niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Een team dat wil voetballen. Jaap Stam is de trainer, een grote persoonlijkheid die in Engeland heeft gespeeld. Ik ben opgetogen om hier te zijn", aldus Johnston.