Transfervrije Welbeck vindt nieuwe werkgever en blijft actief in de Premier League

Transfervrije Welbeck vindt nieuwe werkgever en blijft actief in de Premier League

07-08-2019 17:58
9

Danny Welbeck blijft actief in de Premier League. De spits was transfervrij na zijn vertrek bij Arsenal en tekent een contract bij Watford. Dat hebben The Hornets bevestigd via de officiële kanalen. 

De 28-jarige Engelsman doorliep de jeugdopleiding van Manchester United en scoorde als zeventienjarige jongen bij zijn competitiedebuut. Voor The Mancunians kwam Welbeck tot 142 wedstrijden. Met de club won hij eenmaal de Premier League en twee keer de League Cup. In 2014 maakte Welbeck de overstap naar Arsenal, waar hij 126 wedstrijden voor speelde. Daarnaast kwam Welbeck tot 42 wedstrijden voor het nationale elftal, waarin hij zestien keer scoorde.  

Nu kiest Welbeck dus voor Watford. Voor hoe lang de spits zich aan The Hornets heeft verbonden, wordt in de berichtgeving van de club niet vermeld. Watford werd afgelopen seizoen elfde in de Premier League. Bij de club staan met Marvin Zeegelaar en Daryl Janmaat ook twee Nederlanders onder contract. Eerstgenoemde speelde het afgelopen seizoen overigens op huurbasis voor het Italiaanse Udinese.