'Sensationele transfercoup Real Madrid: 120 miljoen én Modric voor Neymar'

'Sensationele transfercoup Real Madrid: 120 miljoen én Modric voor Neymar'

07-08-2019 18:56
105

Sensationeel nieuws uit Spanje: Real Madrid werkt achter de schermen aan de komst van Neymar. Dat melden SPORT en El Chiringuito woensdag.

Het is geen geheim dat Neymar geen toekomst meer ziet bij Paris Saint-Germain en liever vandaag dan morgen wil vertrekken. De Braziliaan leek te neigen naar een terugkeer bij FC Barcelona, maar Real Madrid pleegt volgens de Spaanse media een sensationele coup.

Dat De Koninklijke bereid is ver te gaan, is een understatement. PSG zou een bod van 120 miljoen euro hebben ontvangen, plus Luka Modric. De Kroatische middenvelder, vorig jaar nog uitgeroepen tot beste voetballer ter wereld, zou Real mogen verlaten als Neymar komt.

Het opmerkelijke bod komt uit de koker van Real-voorzitter Florentino Perez, die aan de vooravond van het nieuwe seizoen een Galáctico wil toevoegen aan de selectie. In de tussentijd is Barcelona op de hoogte van Madrileense pogingen. De regerend landskampioen verwacht dat Neymar een voorkeur blijft houden voor Barça.

Real Madrid zou de laatste uren serieuzer zijn geworden voor Neymar. De laatste weken is de 27-jarige aanvaller aan verschillende topclubs aangeboden door PSG, maar onder meer Juventus en Manchester United hapten niet toe. In Madrid kan Neymar voor vijf jaar tekenen.

Deze zomer versterkte Real Madrid zich al met Eden Hazard (100 miljoen), Luka Jovic (60 miljoen), Eder Militao (50 miljoen), Ferland Mendy (48 miljoen) en Rodrygo Goes (45 miljoen). Bovendien lijkt Ajax-ster Donny van de Beek hard op weg naar Estadio Santiago Bernabéu.