Update: Manchester City bevestigt: Sané onder het mes door kruisbandblessure

Update: Manchester City bevestigt: Sané onder het mes door kruisbandblessure

Gepubliceerd: woensdag 7 augustus 2019 om 20:12wo 07-08-2019 om 20:12

Laatste update: donderdag 8 augustus 2019 om 18:40do 08-08-2019 om 18:40

De megatransfer van Leroy Sané naar Bayern München staat op losse schroeven. Mogelijk heeft de Duitse aanvaller van Manchester City afgelopen zondag een zware knieblessure opgelopen.

Dat meldt BILD. Sané moest tijdens de Community Shield-wedstrijd tussen Manchester City en Liverpool al na negen minuten de strijd staken. Na afloop liep de 23-jarige aanvaller op eigen kracht het stadion uit, maar de blessure is mogelijk een stuk ernstiger dan in eerste instantie werd gedacht.

Sané ondergaat donderdag een MRI-scan. Dan wordt duidelijk hoe zijn knie eraan toe is. Als de Duitse international onder het mes moest en mogelijk een lange revalidatie wacht, lijkt een zomertransfer naar Bayern München onwaarschijnlijk. Het is volgens BILD echter niet uitgesloten dat Bayern in dat geval tóch doorpakt.

Vorige week meldden Engelse en Duitse media dat een transfer van Sané naar Bayern München een kwestie van tijd was. Club en speler zouden al akkoord zijn. Manchester City ontvangt meer dan 100 miljoen euro voor de aanvaller, die daarmee de duurste speler in de geschiedenis van Der Rekordmeister zou worden.

Update 8/8: Leroy Sané moet onder het mes. Volgens BILD heeft de Duitse aanvaller van Manchester City tegen Liverpool een scheurtje opgelopen in de kruisband van zijn rechterknie. Het is niet duidelijk wat Bayern München nu gaat doen. Sané staat vermoedelijk maanden buitenspel.

Update 8/8, 18.40 uur: Manchester City heeft de ernstige blessure van Leroy Sané bevestigd. De Duitse aanvaller moet geopereerd worden vanwege een kruisbandblessure en staat daarmee de komende maanden buitenspel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws