'Definitieve breuk tussen Lozano en PSV aanstaande: Raiola kan aan de slag'

'Definitieve breuk tussen Lozano en PSV aanstaande: Raiola kan aan de slag'

07-08-2019 20:45
187

De kans op een breuk tussen PSV en Hirving Lozano wordt steeds groter. Volgens De Telegraaf ligt een 'snelle transfer' in het verschiet voor de Mexicaanse aanvaller, die zichzelf niet populair heeft gemaakt in Eindhoven.

Het botert niet tussen Lozano en trainer Mark van Bommel. Na zijn gedrag op de bank tijdens de seizoensouverture tegen FC Twente (1-1), begint een onwerkbare situatie te ontstaan bij PSV. De Telegraaf schrijft dat 'alle partijen het erover eens zijn dat een definitieve breuk het beste is, nu er nauwelijks te lijmen scheuren zijn ontstaan'.

Voor Mino Raiola, zaakwaarnemer van Lozano én Van Bommel, ligt een 'mooie rol' in het verschiet. 'Hij kan aan het werk om de twee snel van elkaar te verlossen. Het te vaak in gebreke blijven van zijn tactische discipline, gekoppeld aan het uitblijven van rendement, maakt dat Lozano voor Van Bommel naar zijn spelersgroep toe niet langer te handhaven viel in de basiself'.

Lozano wordt de laatste dagen nadrukkelijk gelinkt aan een transfer naar Napoli. De Italianen hebben zich echter in het verleden bewezen als stugge onderhandelingspartners. In de tussentijd is Lozano 'gewoon' met de PSV-selectie afgereisd naar Noorwegen voor de Europa League-wedstrijd tegen FK Haugesund.