'PSV gaat komst van zevende aanwinst (19) afronden: donderdag medische keuring'

'PSV gaat komst van zevende aanwinst (19) afronden: donderdag medische keuring'

Gepubliceerd: woensdag 7 augustus 2019 om 21:55wo 07-08-2019 om 21:55

Laatste update: woensdag 7 augustus 2019 om 22:31wo 07-08-2019 om 22:31

PSV gaat zich versterken met Chris Gloster. De negentienjarige linksback ondergaat volgens het Eindhovens Dagblad donderdag een medische keuring in Eindhoven.

Als de check-up geen onverwachte problemen oplevert, tekent Gloster een meerjarig contract. PSV betaalt naar verluidt enkele tonnen voor de Amerikaanse jeugdinternational, die overkomt van het Duitse Hannover 96. Door bonussen kan het transferbedrag de komende jaren nog oplopen.

De komst van Gloster hing al weken in de lucht. Begin juni schreef BILD voor het eerst over de belangstelling uit Eindhoven voor de Amerikaan. Later werd door onder meer het Eindhovens Dagblad, De Telegraaf en bronnen in de Verenigde Staten bevestigd dat Gloster inderdaad op de nominatie stond om naar PSV te verkassen.

Het werd daarna even stil rond Gloster, omdat PSV en Hannover het niet eens konden worden over de transfersom. Nu is er toch witte rook. De Amerikaanse linksback is na Toni Lato en Olivier Boscagli de derde versterking voor de linksbackpositie bij PSV. Ook Timo Baumgartl, Bruma, Robbin Ruiter en Afellay kwamen naar het Philips Stadion.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws