'Watford wilde 'tientallen miljoenen' betalen, maar grijpt naast Bergwijn'

'Watford wilde 'tientallen miljoenen' betalen, maar grijpt naast Bergwijn'

08-08-2019 10:11 Laatste update: 10:13
98

Watford heeft geprobeerd Steven Bergwijn los te weken bij PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad deed de Engelse club een 'serieuze poging' om de 21-jarige aanvaller naar de Premier League te halen. De club wilde op de slotdag van de Engelse transfermarkt heel ver gaan.

Volgens het Eindhovens Dagblad was Watford bereid records te breken en 'tientallen miljoenen' te betalen voor Bergwijn. Zonder succes dus, waardoor Watford in de laatste uren voor het sluiten van de markt nog op zoek moet naar een alternatief.

Het ED schrijft dat Sevilla wel volop in de race blijft voor de aanvaller van PSV. De Eindhovenaren willen naar verluidt zo'n veertig miljoen euro voor de Oranje-international. Sevilla deed eerder een bod van 25 miljoen euro, maar daar ging de runner-up van het afgelopen Eredivisie-seizoen niet mee akkoord.

Bergwijn is gecharmeerd door de belangstelling van de Spaanse subtopper, waar ook Luuk de Jong deze zomer al naar overstapte. Hij focust zich echter op voetbal en laat de onderhandelingen over aan zijn zaakwaarnemer Fulco van Kooperen. Donderdagavond speelt Bergwijn met PSV in de derde voorronde van de Europa League de uitwedstrijd tegen het Noorse FK Haugesund.