Daily Mail: Everton wil aanvaller en denkt aan last minute-bod op Bergwijn

Daily Mail: Everton wil aanvaller en denkt aan last minute-bod op Bergwijn

08-08-2019 11:05 Laatste update: 11:10
73

Everton overweegt zich vlak voor het sluiten van de transfermarkt te gaan melden voor Steven Bergwijn. De aanvaller wordt gezien als alternatief voor Wilfried Zaha, die van Crystal Palace niet weg lijkt te mogen.

Zowel The Daily Mail als The Sun melden dat Bergwijn in beeld is bij The Toffees. Everton-directeur Marcel Brands zag een bod van 65 miljoen pond (zo'n 70 miljoen euro) plus spelers op Zaha geweigerd worden door Crystal Palace. Ook een bod van 30 miljoen pond (zo'n 32,5 miljoen euro) op Alex Iwobi was niet genoeg om hem los te weken bij Arsenal.

Bergwijn geldt nu als alternatief, al moet daarbij worden aangetekend dat er dan snel moet worden gehandeld. De transfermarkt sluit in Engeland al om 18.00 uur en de Eindhovenaren bereiden zich momenteel in Noorwegen voor op de Europa League-wedstrijd tegen FK Haugesund. PSV wil naar verluidt een bedrag van veertig miljoen euro voor Bergwijn. 

Watford deed ook al een poging om de PSV-aanvaller vlak voor het sluiten van de Engelse markt binnen te halen, maar kreeg nul op het rekest. Mogelijk gaat Everton zich in de komende uren nog melden in Eindhoven, al ontkent Brands het gerucht tegenover VTBL. Sevilla is ook nadrukkelijk in de race voor de Oranje-international.