Concrete belangstelling voor Lozano: 'Wat mij erg bevalt aan hem: hij is nog jong'

Concrete belangstelling voor Lozano: 'Wat mij erg bevalt aan hem: hij is nog jong'

08-08-2019 12:35
138

Aurelio De Laurentiis, de flamboyante voorzitter van SSC Napoli, heeft bevestigd dat de Italiaanse grootmacht inderdaad in de markt is voor Hirving Lozano. De Mexicaanse aanvaller wordt al geruime tijd in de gaten gehouden door Napoli. 

"We volgen Lozano al sinds januari", zegt De Laurentiis in gesprek met ESPN"We weten natuurlijk dat hij een goede aankoop zou zijn voor Napoli. We volgen ook andere spelers, zoals James Rodriguez en Everton (een international van Brazilië, red.)."

"Wat mij erg bevalt aan Lozano, is dat hij nog jong is - in tegenstelling tot James, die al meer ervaring heeft en ook al twee keer onder Carlo Ancelotti heeft gespeeld. Daarom biedt hij misschien meer garanties. We moeten nu kijken wie de ploeg het meest kan helpen."

Lozano (24) lijkt in Eindhoven in onmin geraakt te zijn met trainer Mark van Bommel. Afgelopen zaterdag zat Chucky 90 minuten op de bank tijdens het uitduel met FC Twente. Italiaanse media meldden eerder deze maand dat Napoli bereid is om 42 miljoen euro te betalen voor de international.