Update: Ajax-geruchten kunnen definitief de prullenbak in, Vanaken tekent bij

Update: Ajax-geruchten kunnen definitief de prullenbak in, Vanaken tekent bij

Gepubliceerd: donderdag 8 augustus 2019 om 23:06do 08-08-2019 om 23:06

Laatste update: vrijdag 9 augustus 2019 om 16:27vr 09-08-2019 om 16:27

Freek Jansen van het Algemeen Dagblad ontkent bij FOX Sports in alle toonaarden dat Hans Vanaken (Club Brugge) in beeld is bij Ajax om Donny van de Beek op te volgen. Volgens de Ajax-watcher is er geen sprake van Amsterdamse interesse in de Belg.

Woensdag pakte het Belgische medium Het Nieuwsblad groot uit met het bericht dat Ajax een miljoenenbod op Vanaken zou voorbereiden. De Belgische middenvelder, afgelopen seizoen verkozen tot beste speler van de Jupiler Pro League, zou Van de Beek moeten opvolgen in Amsterdam. Ajax is met Real Madrid in onderhandeling over een transfer van Van de Beek.

Donderdag ontkracht de doorgaans goed ingevoerde Jansen het gerucht. "Ik heb het bij Ajax gecheckt: Vanaken is totaal niet in beeld", aldus de journalist. Van de Beek gaat op korte termijn in ieder geval nog niet vertrekken bij Ajax. Trainer Erik ten Hag kondigde al aan dat de middenvelder uit Nijkerkerveen ook in de return tegen PAOK aan de aftrap zal verschijnen. Ajax speelde het heenduel met 2-2 gelijk in Griekenland.

Update 9/8 16.27: Een transfer van Club Brugge-vedette Hans Vanaken naar Ajax is definitief uitgesloten. De Gouden Schoen-winnaar heeft zijn contract verlengd en ligt nu tot medio 2024 vast in het Jan Breydelstadion, meldt Club vrijdag via de officiële kanalen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws