'Sevilla maakt serieus werk van Bergwijn en verhoogt bod met meerdere miljoenen'

'Sevilla maakt serieus werk van Bergwijn en verhoogt bod met meerdere miljoenen'

09-08-2019 06:45
63

Sevilla gaat het bod op PSV-speler Steven Bergwijn verhogen. De Spanjaarden hopen daarmee de wensen van de Eindhovenaren tegemoet te komen om Bergwijn te kunnen herenigen met Luuk de Jong, met wie hij succesvol samenspeelde in het Philips Stadion.

Het eerste bod van Sevilla, dat zo'n 25 miljoen euro bedroeg, werd resoluut van tafel geveegd door PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt op vrijdagochtend dat de club uit Andalusië de hoop op Bergwijn nog altijd niet heeft opgegeven en het bod gaat verhogen. Het zou een significante verhoging zijn: het gaat om 'miljoenen meer', maar hoe hoog het nieuwe bod van Sevilla exact is weet de krant niet.

Bergwijn zelf zou gecharmeerd zijn van de interesse van Sevilla en dat is ook de reden dat Watford donderdag nul op rekest kreeg. The Hornets meldden zich op de slotdag van de Engelse transferperiode en wilden records breken om Bergwijn binnen te halen, maar de vleugelaanvaller zelf haalde een streep door de deal.

Ondertussen wil Bergwijn niet te veel bezig zijn met een transfer, maar heeft hij zijn zaakwaarnemer wel de opdracht gegeven om het zakelijke deel van een eventuele stap richting Spanje voor zijn rekening te nemen. Op die manier kan de ster van PSV zich nog richten op het voetbal. Mocht Bergwijn naar Sevilla gaan wordt hij herenigd met Luuk de Jong, voor wie de Spanjaarden 15 miljoen neertelden.