Stam 'onaangenaam verrast' door transfer: 'Hij hoorde 't pas toen het al rond was'

Stam 'onaangenaam verrast' door transfer: 'Hij hoorde 't pas toen het al rond was'

10-08-2019 07:15 Laatste update: 07:28
87

Ricky van Wolfswinkel zal deze zomer hoogstwaarschijnlijk niet naar Feyenoord vertrekken. De spits van FC Basel staat in de belangstelling van de Rotterdammers, maar zou een blessure op hebben gelopen, stelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam.

De spits uit Woudenberg deed woensdagavond nog negentig minuten mee tijdens het Champions League-duel met LASK Linz, maar lijkt in de tussentijd in de lappenmand te zijn beland. "Vlak voordat ik hier kwam, hoorde ik dat hij geblesseerd is, best wel een tijdje", vertelt Krabbendam vrijdagavond bij Veronica Inside. "De duur van Jörgensen, dus dan heeft het weinig zin om hem te nemen", verwijst hij naar de Eredivisie-topscorer van 2016/2017, die voorlopig uit de roulatie is met een knieblessure.

Wedden

Meer odds

Feyenoord heeft een drukke transferweek achter de rug. Verloren zoon Rick Karsdorp en George Johnston werden binnengehaald, terwijl Jeremiah St. Juste naar FSV Mainz 05 vertrok. Trainer Jaap Stam was onaangenaam verrast door die transfer, vertelt Krabbendam. "Hij hoorde het pas toen het al rond was. En ook nog eens twee dagen voor een belangrijke wedstrijd (tegen Dinamo Tbilisi, red.). Natuurlijk is hij niet blij." Technisch directeur Sjaak Troost hield zijn trainer niet op de hoogte, stelt de Voetbal International-journalist. "Ik geloof dat Mainz een paar dagen nodig had om iemand bij Feyenoord te bereiken."