De Jong over 'stier' Seuntjens: 'Die storm komt morgen toch pas? Allemachtig...'

De Jong over 'stier' Seuntjens: 'Die storm komt morgen toch pas? Allemachtig...'

Gepubliceerd: zaterdag 10 augustus 2019 om 09:15za 10-08-2019 om 09:15

SC Cambuur-trainer Henk de Jong wist niet wat hij zag toen hij na afloop de beelden van de wedstrijd tegen De Graafschap terugkeek. De Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd werd op slag van rust opengebroken, nadat Ralf Seuntjens een strafschop versierde in duel met Calvin Mac-Intosch.

Youssef El Jebli opende de score en De Graafschap won uiteindelijk met 2-0. De Jong vond de strafschop voor zijn oude club – op zijn zachtst gezegd – gemakkelijk gegeven. "Ja, als je hier een penalty voor geeft... Jezus!", lacht hij als een boer met kiespijn in gesprek met FOX Sports. "Dat die grote stier omvalt, onvoorstelbaar. Die storm komt morgen (zaterdag, red.) toch pas? Allemachtig..."

De Jong en Cambuur beleefden een valse start van het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen. "We hebben op basis van de tweede helft terecht verloren. Met de eerste helft kan ik verder, maar er moet wel even wat gebeuren", concludeert de 54-jarige Fries. "Het is nog wat te licht. Maar wel te licht, als in: daar kunnen we wat mee doen."

Cambuur komt vrijdagavond opnieuw in actie. Go Ahead Eagles reist dan af naar Leeuwarden.

Poll

Gaat Cambuur onder Henk de Jong een gooi naar promotie doen?

(5415 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws