'Stakende El Khayati aan zet: onderhandelingen over lucratieve transfer muurvast'

'Stakende El Khayati aan zet: onderhandelingen over lucratieve transfer muurvast'

Gepubliceerd: zaterdag 10 augustus 2019 om 10:10za 10-08-2019 om 10:10

Laatste update: zaterdag 10 augustus 2019 om 10:24za 10-08-2019 om 10:24

De onderhandelingen tussen ADO Den Haag en Qatar SC over Nasser El Khayati zitten muurvast. Hoewel beide partijen nog in gesprek zijn, lijkt de dertigjarige spelmaker een handreiking te moeten doen om een lucratieve transfer mogelijk te maken.

Dat meldt De Telegraaf zaterdag. Het is een bekend gegeven dat Qatarese clubs enorme salarissen bieden aan spelers, maar met transfersommen komen ze nauwelijks over de brug. ADO verlangt op zijn beurt wel een miljoenenvergoeding voor El Khayati, die vorig seizoen goed was voor liefst zeventien goals en elf assists.

De middenvelder moet waarschijnlijk, net als andere spelers die zwichten voor de lucratieve voorstellen in het Midden-Oosten, zelf een deel van het bedrag ophoesten. "De zaak bevindt zich in een patstelling", stelt coach Fons Groenendijk in de ochtendkrant. "Ik hoop niet dat dit uiteindelijk alleen maar verliezers oplevert. Ik vind het jammer, we weten allemaal wat hij voor ons heeft betekend."

Als een deal afketst, lijkt het te laat voor een verzoening met ADO. El Khayati zit al weken thuis. Groenendijk zag met Sheraldo Becker (naar Union Berlin) al een van zijn belangrijkste aanvallende wapens vertrekken. De Hagenaars nemen het zondag op tegen PSV.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Logisch dat El Khayati naar Qatar wil?

Ja, hij is in één klap binnen
88%
Nee, dat kan over een paar jaar nog
12%
(2812 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws