Van de Beek hoort smeekbede Ajax-fans: 'Tadic wilde dat ik ging meezingen'

Van de Beek hoort smeekbede Ajax-fans: 'Tadic wilde dat ik ging meezingen'

Gepubliceerd: zondag 11 augustus 2019 om 08:25zo 11-08-2019 om 08:25

Laatste update: zondag 11 augustus 2019 om 08:33zo 11-08-2019 om 08:33

Donny van de Beek hoopt snel duidelijkheid te kunnen geven over zijn toekomst. De 22-jarige middenvelder weet niet of hij dinsdag – tegen PAOK Saloniki – voor het laatst aan de aftrap verschijnt namens Ajax.

"Ik kan het je echt niet vertellen", zegt Van de Beek tegen het ANP. Hij is nadrukkelijk in beeld bij Real Madrid, maar het is niet duidelijk of de Spaanse grootmacht doorpakt. "Ik wil ook wel duidelijkheid."

Van de Beek kreeg de smeekbede van de Ajax-fans zaterdag mee tijdens het Eredivisie-duel met FC Emmen. 'Donny nog een jaar, nog een jaar, Donny nog een jaar', schalde het in de Johan Cruijff Arena. "Natuurlijk hoor je dat. Ik vind het ook heel mooi, het is beter dan dat ze zingen: Donny rot maar op, rot maar op. Zelfs de Zuid-Amerikanen in onze selectie kennen de tekst. Die zingen mee in de kleedkamer. En Tadic wilde na afloop van de wedstrijd ook dat ik ging meezingen. Zie je nu wel dat je ook moet blijven, zei hij."

Van de Beek lijkt niet van plan om 'nee' te zeggen tegen Real Madrid, maar de vraag is hoe graag De Koninklijke hem nog wil hebben nu ook Neymar in beeld zou zijn. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet aan mijn toekomst denk, maar ik ben blij dat ik me op het veld voor alles kan afsluiten."

Poll

Zie jij Van de Beek bij Ajax blijven?

(8469 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws