Van Gangelen komt vanuit het Abe Lenstra Stadion met Lozano-primeur: Gaat spelen

Van Gangelen komt vanuit het Abe Lenstra Stadion met Lozano-primeur: "Gaat spelen"

11-08-2019 11:59
60

Hirving Lozano staat zondagavond tegen ADO Den Haag weer in de basis bij PSV, beweert FOX Sports-presentator Jan Joost van Gangelen. De Mexicaan zat tijdens de seizoensopening tegen FC Twente nog negentig minuten op de bank, hetgeen tot veel commotie leidde.

Chucky wordt al tijdenlang gelinkt aan een transfer naar Napoli en hoefde tegen FC Twente niet eens zijn trainingsbroek uit te doen. Het leek er sterk op dat hij zijn laatste wedstrijd voor PSV had gespeeld, maar Lozano mocht midweeks tijdens het Europa League-duel met FK Haugesund als invaller zijn opwachting maken.

Tegen ADO Den Haag zal de Mexicaan weer aan de aftrap staan, stelt Van Gangelen. "Lozano gaat spelen", laat hij weten vanuit het Abe Lenstra Stadion, waar sc Heerenveen het zondagmiddag opneemt tegen Feyenoord. Of dit nieuwtje op waarheid berust, zal nog moeten blijken. "Verklap nooit je bronnen op de zondagochtend", knipoogt de presentator.

PSV trapt om 20.00 uur af tegen ADO en mag proberen om zich te herpakken na de valse Eredivisie-start tegen FC Twente (1-1).