'Grote domper voor PSV en Van Bommel: Pereiro valt wekenlang weg'

'Grote domper voor PSV en Van Bommel: Pereiro valt wekenlang weg'

11-08-2019 13:08 Laatste update: 15:08
111

Slecht nieuws voor PSV. Gastón Pereiro heeft een sleutelbeen gebroken en is daardoor wekenlang niet inzetbaar. Het Eindhovens Dagblad meldt dat zondagmiddag. PSV heeft via de officiële kanalen nog geen mededelingen gedaan over Pereiro. Eerder viel Sam Lammers al voor langere tijd weg. 

Hoe ernstig de blessure van Pereiro exact is en hoe lang PSV dus niet over hem kan beschikken, is nog niet bekend. Mocht de Uruguayaanse stilist inderdaad weken uitgeschakeld zijn, en dat is volgens het ED het geval, dan kan er waarschijnlijk ook een streep worden gezet door een mogelijke transfer. 

Wedden

Meer odds

Pereiro werd afgelopen maand nadrukkelijk gelinkt aan Spartak Moskou. PSV zou een Russisch bod hebben geaccepteerd, maar een transfer naar de Premjer Liga ging uiteindelijk niet door. PSV wil Pereiro deze zomer graag verkopen, omdat het contract van de aanvallende middenvelder in de zomer van 2020 afloopt en verlenging niet aan de orde lijkt.

Volgens het ED was er vanuit Engeland (Watford) en Italië ook sprake van belangstelling voor Pereiro. De transfermarkt in Italië is nog enkele weken geopend.