LIVE-discussie: Van Bommel is overstag en geeft Lozano zijn plekje terug bij PSV

LIVE-discussie: Van Bommel is overstag en geeft Lozano zijn plekje terug bij PSV

Gepubliceerd: zondag 11 augustus 2019 om 18:56zo 11-08-2019 om 18:56

Bij PSV, dat in eigen huis tegen ADO Den Haag de eerste drie punten van het nieuwe seizoen wil bijschrijven, keert Hirving Lozano terug in de basis. Hij is de vervanger van de geblesseerde Gaston Pereiro.

De belangrijkste wijziging bij PSV is de terugkeer in de basis van Hirving Lozano. De Mexicaan zat in het competitieduel van afgelopen week tegen FC Twente (1-1) en het voorrondeduel in de Europa League tegen Haugesund (1-0 winst voor PSV) nog op de bank, maar tegen ADO start hij weer vanaf zijn vertrouwde positie op de vleugel.

De blessure van aanvallende middenvelder Gaston Pereiro, die zijn sleutelbeen heeft gebroken, noopt Van Bommel ertoe om Bergwijn weer op tien te posteren. Daardoor komt er een plekje vrij voor Lozano in de voorhoede.

Bij ADO ontbreekt de geblesseerde Lex Immers uit voorzorg. Dat betekent dat Erik Falkenburg wederom als aanvallende middenvelder staat geposteerd en dat hij gezelschap van Danny Bakker en Shaquille Pinas op het middenveld heeft.

Ook heeft ADO-trainer Alfons Groenendijk gekozen voor een debutant als rechtsback. Robin Polley gaat op die positie zijn eerste minuten in de Eredivisie maken. Milan van Ewijk, die daar tegen FC Utrecht (2-4 nederlaag) nog speelde, is ook geblesseerd.

De opstellingen

PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadilek; Rosario, Guti, Bergwijn; Lozano, Malen, Bruma.

ADO Den Haag: Zwinkels; Polley, Beugelsdijk, Kanon, Meijers; Bakker, Falkenburg, Pinas; Goppel, Necid, Hooi.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws