Update: Schade bij Lozano valt mee: 'Hij heeft pijn, maar er is niets kapot'

Update: Schade bij Lozano valt mee: 'Hij heeft pijn, maar er is niets kapot'

Gepubliceerd: zondag 11 augustus 2019 om 21:17zo 11-08-2019 om 21:17

Laatste update: zondag 11 augustus 2019 om 22:33zo 11-08-2019 om 22:33

Hirving Lozano heeft het einde van PSV-ADO Den Haag niet gehaald. De Mexicaan moest zich kort na rust laten vervangen met een knieblessure.

Chucky dribbelde vlak na het begin van de tweede helft vanaf links naar binnen en liep zich vast op Tom Beugelsdijk. De Mexicaan leek een knieblessure op te hebben gelopen en moest vervolgens onder begeleiding van de medische staf van het veld af hinken. Aan het einde van het vorig seizoen viel hij ook al uit met knieklachten, waardoor hij Mexico niet kon vertegenwoordigen op de Gold Cup.

Hoe lang Lozano uit de roulatie zal zijn en of de blessure gevolgen heeft voor een eventuele transfer, zal nog moeten blijken. De vleugelaanvaller mocht zondagavond juist weer in de basis beginnen, nadat ploeggenoot Gastón Pereiro was weggevallen met een sleutelbeenbreuk. Ook Sam Lammers zal de komende maanden niet in actie kunnen komen voor PSV.

Update 22.33: De tegen ADO Den Haag opgelopen blessure van Lozano lijkt mee te vallen. Trainer Mark van Bommel tegenover FOX Sports dat de Mexicaan 'pijn heeft, maar dat er niets kapot' is. PSV speelt donderdag tegen het Noorse FK Haugesund: of Lozano dan van de partij is, zal moeten blijken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws