'Feyenoord ziet zware hersenschudding en zet streep door gehoopte transfer'

'Feyenoord ziet zware hersenschudding en zet streep door gehoopte transfer'

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 07:18ma 12-08-2019 om 07:18

Laatste update: maandag 12 augustus 2019 om 08:04ma 12-08-2019 om 08:04

Feyenoord heeft een streep gezet door de mogelijke komst van Ricky van Wolfswinkel. Dat meldt De Telegraaf. De Nederlandse spits van FC Basel is door een hoofdblessure zeker zes weken uit de roulatie.

Feyenoord onderhandelde afgelopen week met Basel over Van Wolfswinkel, maar is doorgeschakeld naar andere opties. De spits liep in de laatste Champions League-wedstrijd van Basel tegen LASK Linz een zware hersenschudding op en is de komende tijd niet inzetbaar. Feyenoord is op zoek naar een spits die er wél meteen kan staan.

De dertigjarige Van Wolfswinkel moest twee à drie miljoen euro kosten. Feyenoord wil een extra spits aantrekken, omdat Nicolai Jörgensen weer in de lappenmand zit. Dylan Vente is in de eerste weken van het nieuwe seizoen gewogen en te licht bevonden. De naam van de Argentijnse spits Adolfo Gaich (San Lorenzo) viel afgelopen weekend in De Kuip.

Van der Heijden
Voor Jan-Arie van der Heijden zit er vooralsnog geen transfer in het vat. Feyenoord-trainer Jaap Stam wil de ervaren verdediger niet laten gaan. De komst van George Johnston (Liverpool) heeft Stam niet op andere gedachten gebracht. "Hij is een gedreven speler, wiens kwaliteit verdedigen is, maar hij heeft nog nooit op het hoogste niveau gespeeld", laat hij weten aan De Telegraaf.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws