'Transfer Lozano in komende dagen beklonken: PSV trekt vervanger aan'

'Transfer Lozano in komende dagen beklonken: PSV trekt vervanger aan'

12-08-2019 07:21 Laatste update: 07:22
151

Hirving Lozano staat op het punt om te vertrekken bij PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. De blessure van de 24-jarige Mexicaan lijkt mee te vallen, waardoor niets een transfer in de weg staat.

Volgens het ED is de verwachting dat Napoli in de komende dagen gaat doorpakken, na maanden van speculatie. PSV verlangt een recordsom van minimaal veertig miljoen euro voor de aanvaller, die inmiddels zelf ook een akkoord met de Italiaanse topclub nadert. Zijn portretrechten vormden een potentieel struikelblok, maar inmiddels lijkt ook dat probleem opgelost.

Lozano kan in Napels een veelvoud verdienen van zijn salaris in het Philips Stadion. Hij wil de overstap graag maken. De Mexicaanse international keerde zondag in het Eredivisie-duel met ADO Den Haag (3-1) terug in de basis bij PSV, nadat trainer Mark van Bommel hem tegen FC Twente en het Noorse FK Haugesund op de bank had gezet. Hij ging kort na rust met een blessure naar de kant.

PSV gaat met de miljoenen van de Lozano-transfer de markt op, weet de regionale krant. De Eindhovenaren versterkten zich al met de Portugees Bruma, maar willen ook nog een vervanger voor Lozano. De blessures van Sam Lammers en Gastón Pereiro spelen daar ook een rol in.