Van der Vaart maakt korte metten met PSV-aankoop: Het is echt verschrikkelijk

Van der Vaart maakt korte metten met PSV-aankoop: "Het is echt verschrikkelijk"

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 08:00ma 12-08-2019 om 08:00

PSV gaat het gat met Ajax niet dichten met spelers als Timo Baumgartl. Dat stelt Rafael van der Vaart. De analist van Studio Voetbal noemt de Duitse verdediger 'verschrikkelijk'.

PSV telde deze zomer tien miljoen euro neer voor Baumgartl, die overkwam van VfB Stuttgart. Van der Vaart kent hem nog uit zijn tweede periode bij Hamburger SV. "Het is echt verschrikkelijk", zegt hij over Baumgartl, die zondag tegen ADO Den Haag zijn Eredivisie-debuut maakte. "Ik heb hem bij Stuttgart gezien: een simpele voetballer. Dat is niet goed genoeg, hoor. Hebben ze tien miljoen voor hem betaald?" Met een knipoog: "Dat is hetzelfde als Harry Maguire."

Theo Janssen vindt het vreemd dat PSV voor een terugkeer van Daniel Schwaab heeft gekozen. "Dat is een rare situatie", zegt hij. "Je haalt een vervanger van tien miljoen euro (Baumgartl, red.). Dan is hij er en zeg je: kom maar terug." Pierre van Hooijdonk: "Het rommelt in Eindhoven. Luckassen en Sainsbury mogen nu plotseling vertrekken, terwijl ze de afgelopen wedstrijden gewoon in de basis stonden. Het was blijkbaar niet wat Mark van Bommel ervan verwachtte."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws