'Onderhandelingen muurvast: Barça wil Real buitenspel zetten met statement Neymar'

'Onderhandelingen muurvast: Barça wil Real buitenspel zetten met statement Neymar'

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 08:19ma 12-08-2019 om 08:19

De onderhandelingen tussen FC Barcelona en Paris Saint-Germain over een transfer van Neymar verlopen zeer moeizaam. De Spaanse kampioen wil dan ook dat de Braziliaan zijn duidelijke voorkeur uitspreekt voor een terugkeer in Camp Nou, schrijft Diario Sport.

De Catalanen willen op die manier Real Madrid buitenspel zetten. Ook De Koninklijke is namelijk in gesprek met PSG over een deal voor Neymar. Door de bekoelde relatie met Barça doen de Parijzenaars zelfs liever zaken met De Koninklijke.

De eisen die de Franse titelhouder aan Barcelona stelt worden als 'onmogelijk en onnodig hard' gezien, claimt Sport op basis van bronnen dicht bij de onderhandelingen. PSG wil drie spelers plus een flinke transfersom ontvangen voor de 27-jarige aanvaller. Nelson Semedo wordt in de ogen van Barça echter veel te laag ingeschat, waardoor de kans klein is dat hij wordt betrokken in een deal.

De Catalanen tasten ondertussen in het duister over de voorwaarden die aartsrivaal Real Madrid biedt, maar ze zijn ervan overtuigd dat PSG Neymar richting Estadio Santiago Bernabéu duwt. Een statement van de ster moet dat dus voorkomen, zo klinkt het. De verwachting is dat er in de komende dagen meer duidelijkheid komt.

Poll

Waar speelt Neymar komend seizoen?

(8804 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws