Dringend advies De Mos voor Ten Hag: Het moet nu toch duidelijk zijn

Dringend advies De Mos voor Ten Hag: "Het moet nu toch duidelijk zijn"

12-08-2019 10:46
97

Sergiño Dest is nú al beter dan Noussair Mazraoui. Dat stelt Instagram-fenomeen Aad de Mos maandag. Hij vindt bovendien dat Klaas-Jan Huntelaar moét spelen tegen PAOK. 

Dest maakte zaterdagavond tegen FC Emmen (5-0 zege) zijn Eredivisie-debuut in Amsterdam. De Mos is onder de indruk van de vleugelverdediger. "Dest is nu al beter dan Mazraoui. Hij heeft veel kwaliteiten", vertelt de analist in een video op zijn Instagram-kanaal. "Dest heeft geen ervaring, maar dat krijgt-ie alleen maar door te spelen, net als Mazraoui vorig jaar."

De aanstaande clash met PAOK is 'heel belangrijk', weet De Mos. "Mijn grootste advies voor Ten Hag, en dat moet nu toch duidelijk zijn: begin een keer met Klaas-Jan Huntelaar! Hij is de man van de voorrondes. Ook verleden jaar. Hij scoort aan de lopende band. Altijd betrouwbaar. Begin met onze vriend Huntelaar, zet Tadic en Ziyech ernaast en laat Neres op de bank."

Ajax speelde afgelopen week met 2-2 gelijk in Griekenland. Dinsdagavond volgt in de Johan Cruijff Arena de return. Huntelaar (35) viel zaterdag tegen Emmen in en was daarna tweemaal trefzeker.  

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@afcajax @paok @championsleague #voorronde @klaasjanhuntelaar @dt10_official @hziyech @sgd_2 @nousmaz97 #tuesday #football #krantje #bakkie

Een bericht gedeeld door Aad De Mos (@aad300) op