'Icoon' Sneijder 'tekent' bij trots FC Utrecht: Hebben het er altijd over gehad

'Icoon' Sneijder 'tekent' bij trots FC Utrecht: "Hebben het er altijd over gehad"

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 16:19ma 12-08-2019 om 16:19

Recordinternational Wesley Sneijder heeft zondag 'getekend' bij FC Utrecht. De eredivisionist meldt dat in een ludiek persbericht. Wat blijkt: Sneijder is per direct eigenaar van een skybox in stadion Galgenwaard. Bij elk thuisduel van de FC is hij dit seizoen aanwezig. 

"Mijn liefde voor de stad Utrecht is groot en ik heb een heel goede band met Frans van Seumeren. We hebben het er altijd over gehad om bij elkaar te komen en nu hebben we de daad bij het woord gevoegd", wordt de voormalig speler van Ajax, Real Madrid, Internazionale en Oranje geciteerd. "Ik kijk uit naar een mooi seizoen in stadion Galgenwaard!"

Eigenaar Van Seumeren vindt het 'geweldig' dat 'voetbalicoon' Sneijder zich verbonden heeft aan de club. "Helaas heeft Wesley nooit voor FC Utrecht gevoetbald, maar dat hij zich nu zakelijk aan de club verbindt vervult me met trots!"

De 35-jarige Sneijder groeide op in Utrecht. Afgelopen jaar speelde de middenvelder voor Al-Gharafa, in Qatar. Onduidelijk is nog waar zijn toekomst ligt. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws