Bournemouth met handen in het haar door blessure Groeneveld: 'Absoluut bizar'

Bournemouth met handen in het haar door blessure Groeneveld: 'Absoluut bizar'

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 18:38ma 12-08-2019 om 18:38

Laatste update: maandag 12 augustus 2019 om 18:59ma 12-08-2019 om 18:59

Arnaut Danjuma Groeneveld bezorgt zijn nieuwe club Bournemouth nu al hoofdbrekens. De 22-jarige vleugelaanvaller verruilde Club Brugge begin deze maand voor achttien miljoen euro voor de Engelsen, maar hij kampt met een nog onduidelijke blessure.

Groeneveld maakte vorige week zijn eerste minuten in een oefenduel met Olympique Lyon, maar lijkt nu voorlopig aan de kant te staan. Tot onvrede van manager Eddie Howe. "Hij had nog niet met ons getraind. Hij speelde de wedstrijd en voelde maandagochtend pijn aan de onderkant van zijn voet. We hebben scans laten maken, maar zijn de blessure nog steeds aan het beoordelen", zegt Howe tegen The Bournemouth Echo.

De oud-speler van NEC miste vorig jaar al een groot deel van het seizoen bij Club Brugge door een enkelblessure. Hij is bovendien al de zevende speler in de lappenmand bij Bournemouth. "Het is absoluut bizar", stelt Howe. "Groeneveld heeft een volledige medische keuring ondergaan en alle scans waren schoon. En nu heeft hij dit probleem. We weten niet of het ernstig is, maar hopen dat hij snel terug is."

Bournemouth begon het seizoen met een 1-1 gelijkspel tegen promovendus Sheffield United. Zaterdag is Aston Villa de volgende tegenstander.

Poll

Is Bournemouth een mooie club voor Groeneveld?

(2823 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws