'PSV geeft niets toe en weigert ook derde bod op Bergwijn: Sevilla haakt af'

'PSV geeft niets toe en weigert ook derde bod op Bergwijn: Sevilla haakt af'

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 23:37ma 12-08-2019 om 23:37

Laatste update: maandag 12 augustus 2019 om 23:50ma 12-08-2019 om 23:50

Sevilla is afgehaakt in de strijd om Steven Bergwijn. Nadat ook een derde bod door PSV is geweigerd heeft de Spaanse club het vizier gericht op Rony Lopes van AS Monaco, die naar verwachting zeer spoedig tekent in Andalusië.

Dat meldt het lokale Estadio Deportivo maandagavond op basis van directe bronnen. Sevilla was bereid om ver te gaan voor Bergwijn, maar kreeg meerdere keren nul op het rekest. Vanuit Nederland klonken er geluiden dat Sevilla in eerste instantie 25 miljoen bood op Bergwijn, maar dat was niet genoeg voor PSV. Daarop besloot Sevilla het bod te verhogen, maar opnieuw gaf men in Eindhoven geen krimp.

Nadat PSV een derde bod ter waarde van dertig miljoen euro plus vier miljoen aan bonussen weigerde, besloot Sevilla af te haken. Naar verluidt lag er met Bergwijn al wel een akkoord op tafel. De aanvaller kon in Spanje een vijfjarig contract signeren, maar dat feestje gaat dus niet door.

PSV zit hoog in de boom en wil minstens veertig miljoen euro voor Bergwijn. Dat bedrag is onbetaalbaar voor Monchi, de technisch directeur van Sevilla. Monchi kiest nu dus voor Lopes van Monaco.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws