'Ajax wees riant bod uit Engeland af': 'Trainer vindt me te belangrijke schakel'

'Ajax wees riant bod uit Engeland af': 'Trainer vindt me te belangrijke schakel'

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 06:48di 13-08-2019 om 06:48

Ajax wees deze zomer een riant bod uit de Premier League op Joël Veltman af, meldt De Telegraaf. De 27-jarige verdediger zat niet lang bij de pakken neer.

"Maar terugkijken heeft geen zin, ik ga volle kracht vooruit", zegt Veltman in de ochtendkrant. Zijn zaakwaarnemer Rob Jansen onderhandelt momenteel over een nieuw contract tot de zomer van 2021, met de toezegging dat Ajax volgend jaar zomer meewerkt aan een transfer. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt graag eens verder te kijken. Dat was twee jaar geleden voor mijn blessure al zo en afgelopen zomer hetzelfde. Mijn droom van een buitenlands avontuur blijft."

Veltman wil niet prijsgeven welke Engelse club achter hem aanzat, maar hij werd al eens in verband gebracht met West Ham United. "De trainer heeft mij voor de vakantie laten weten dat hij mij graag wil houden. Toen er later concrete interesse ontstond, hebben de Ajax-directie en de trainer nogmaals laten weten dat ze mij niet willen laten gaan."

"De trainer vindt me een te belangrijke schakel en dat vertrouwen voelt wel goed", aldus Veltman. "En het is natuurlijk helemaal geen straf om te blijven. Het succes van afgelopen jaar smaakt naar meer. Ik denk dat dit ook de reden is waarom Hakim Ziyech, Nicolas Tagliafico, André Onana en David Neres er nog een jaar aan hebben vastgeplakt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws