'Ajax met Tadic in spits in CL-return tegen PAOK: Mazraoui lijkt op tijd fit'

'Ajax met Tadic in spits in CL-return tegen PAOK: Mazraoui lijkt op tijd fit'

13-08-2019 07:15
60

Ajax begint in de return tegen PAOK Saloniki met Dusan Tadic in de spits. Hij krijgt, net als afgelopen weekend tegen FC Emmen, de voorkeur boven spitsen Kasper Dolberg en Klaas-Jan Huntelaar. De dit weekend uitgevallen Noussair Mazraoui lijkt op tijd fit, zo schrijft De Telegraaf.

In de uitwedstrijd in Griekenland verscheen Dolberg nog wel aan de aftrap, maar in de return lijkt Ajax-trainer Erik ten Hag te kiezen voor de 'Champions League-variant', waarbij de Servische aanvoerder in de punt van de aanval staat. Tadic wordt geflankeerd door David Neres en Hakim Ziyech.

Ajax heeft zich via een 2-2 gelijkspel in Thessaloniki een goede uitgangspositie verschaft voor de return. In de Johan Cruijff Arena begint Ajax dinsdagavond opnieuw zonder Perr Schuurs in de basis. Hij werd tegen FC Emmen ook al gepasseerd. Het centrale verdedigingsduo wordt geformeerd door Joël Veltman en Lisandro Martínez. Noussair Mazraoui, die tegen Emmen uitviel met lichte bijspierklachten, is waarschijnlijk op tijd fit en staat rechtsback, Nicolas Tagliafico is de linksback. Het middenveld wordt gevormd door Daley Blind, Razvan Marin en Donny van de Beek.

Ajax en PAOK trappen om 20:30 uur af. Mochten de Amsterdammers doorgaan, wachten de play-offs van de Champions League. Daarin is APOEL Nicosia of Qarabag FK de tegenstander.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Tagliafico, Martinez, Veltman, Mazraoui; Blind, Van de Beek, Marin; Neres, Tadic, Ziyech