Feyenoord met 22 man naar Georgië voor EL-return: geen Fer, Ayoub en Vente

Feyenoord met 22 man naar Georgië voor EL-return: geen Fer, Ayoub en Vente

13-08-2019 13:55 Laatste update: 14:27
78

Feyenoord reist zonder Leroy Fer, Dylan Vente, Emil Hansson en Yassin Ayoub af naar Tbilisi voor de return tegen het plaatselijke Dinamo. Dat melden de Rotterdammers via de officiële kanalen.

Ayoub ontbreekt, omdat zijn vrouw op elk moment kan bevallen. Fer ontbrak afgelopen weekend ook al in de selectie van trainer Jaap Stam. Hij kan nog geen twee wedstrijden in een week spelen. Tegen sc Heerenveen speelde daarom Wouter Burger op het middenveld. Met de gunstige uitgangspositie in het achterhoofd lijkt Stam de middenvelder te sparen voor de competitiewedstrijd van komend weekend (thuis tegen FC Utrecht).  

Verder ontbreken ook Nicolai Jörgensen, Jens Toornstra en Sven van Beek, zij zijn al langer afwezig. Door alle afwezigen bevinden zich bij de 22-koppige selectie veel talenten uit de eigen opleiding. Zo reizen  Crysencio Summerville, Marouan Azarkan en Denzel Hall mee af naar Georgië. 

Feyenoord speelt donderdag om 18:30 uur de return tegen de koploper van Georgië. De Rotterdammers hebben een uitstekende uitgangspositie. In de eigen Kuip won Feyenoord afgelopen donderdag met 4-0.

Zie hier de volledige spelerslijst