Derksen hekelt Talpa en is er klaar mee: Ik vind het gewoon belachelijk

Derksen hekelt Talpa en is er klaar mee: "Ik vind het gewoon belachelijk"

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 15:10di 13-08-2019 om 15:10

Laatste update: dinsdag 13 augustus 2019 om 15:22di 13-08-2019 om 15:22

Johan Derksen heeft geen zin meer in Doordekken, een rubriek die hij maakt met Veronica Inside-collega Wilfred Genee. Waarom? Er kijkt volgens Derksen geen hond. 

In Doordekken bespreken Derksen en Genee actuele zaken uit de voetballerij. Voorheen was de rubriek nog te zien op YouTube - en dat leverde volgens Derksen veel kijkers op. Talpa besloot Doordekken echter alleen nog via de eigen website en in de app te delen. "De commerciële mensen van Talpa jagen al onze kijkers weg", zucht Derksen

"Bij RTL deden we dit kunstje jaren en toen hadden we soms 200.000 kijkers, maar er is nieuw beleid bij Talpa. Ze doen nu alleen nog dingen waar ze fors aan verdienen. We zitten nu alleen nog maar op een app en niet meer op YouTube, waardoor er maximaal zo'n 15.000 mensen naar je kijken."

Derksen is er behoorlijk klaar mee, bekent hij. "Eerlijk gezegd is het me de moeite niet waard om een paar uur eerder van huis te gaan om naar deze studio te rijden. Ik vind het gewoon belachelijk. Het sterft bij Talpa van de commerciële mensen, maar ik heb nog niet gemerkt dat het zoden aan de dijk zet."

Genee kan zich in de redenatie van Derksen vinden. "Als het zo doorgaat op deze manier, dan heeft het voor jou en waarschijnlijk ook voor mij geen nut meer."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws