'Voor de wedstrijd appte Afellay me nog, we zien elkaar niet als concurrenten'

'Voor de wedstrijd appte Afellay me nog, we zien elkaar niet als concurrenten'

13-08-2019 16:45
53

Aan veel speeltijd in het eerste elftal ontbreekt het dit seizoen nog - en dus probeert Mohamed Ihattaren zich voorlopig te bewijzen in de Keuken Kampioen Divisie, bij Jong PSV. "Ik wil zelf afdwingen dat ik speel", vertelt hij. 

Maandagavond tekende de zeventienjarige stilist tegen FC Den Bosch (2-2) voor twee fraaie doelpunten. "Ik probeer me rustig te houden en ga natuurlijk wel voor het hoogste podium. Die druk leg ik mezelf ook op", zei de tiener na afloop van de wedstrijd, in gesprek met het Eindhovens Dagblad

"Voor nu was dat hier bij Jong PSV en dan probeer ik me hier te bewijzen. Het is niet zo gek dat het bij mij af en toe nog met ups en downs gaat en vanavond was er een mooie up."

Ihattaren profiteert naar eigen zeggen dagelijks van de aanwezigheid van de teruggekeerde Ibrahim Afellay. "Voor de wedstrijd appte hij me nog vanavond."

"Ik leer heel veel van hem en het mooie is dat hij het voetballen zeker nog niet verleerd is. Hij komt eraan en met zijn kwaliteiten kan hij van grote waarde zijn voor PSV. We zien elkaar niet als concurrenten."