Afwachten wat het gaat worden. Er is een heel goede kans dat ik bij Ajax blijf

"Afwachten wat het gaat worden. Er is een heel goede kans dat ik bij Ajax blijf"

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 22:58di 13-08-2019 om 22:58

Donny van de Beek kan nog steeds niet veel zeggen over zijn toekomst, maar de middenvelder hoopt wel dat er snel duidelijkheid komt. Het liefst deze week al, zegt hij.

"De kans dat ik bij Ajax blijf is er zeker, maar er is nog niets definitief. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt", vertelt Van de Beek voor de camera van Ziggo Sport. "Waar het nog vanaf hangt? Dat kan ik niet allemaal vertellen, haha."

Directeur spelersbeleid Marc Overmars zei voor het Champions League-duel met PAOK Saloniki dat er wat hem betreft snel duidelijkheid mag komen. Van de Beek: "Ik hoop ook zo dat het zo is, dat het snel duidelijk wordt. Dat is voor mij en iedereen lekker."

Voor Van de Beek bestaat belangstelling van Real Madrid, maar bij Ajax blijven is geen straf, zegt hij. "Het is een fantastische club, maar Ajax is ook een fantastische club. Ik heb niets te klagen."

Mocht Van de Beek bij Ajax blijven, dan kan hij een verbeterde verbintenis signeren én een strakke video van de media-afdeling van Ajax tegemoet zien. "Ze zullen vast wat klaar hebben staan, haha. Het is afwachten wat het gaat worden. Er is een heel goede kans dat ik bij Ajax blijf."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws