'Lozano voor recordbedrag naar Napoli: Pachuca krijgt bijna 10 miljoen euro'

'Lozano voor recordbedrag naar Napoli: Pachuca krijgt bijna 10 miljoen euro'

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 06:47wo 14-08-2019 om 06:47

PSV en SSC Napoli zijn druk in de weer om de transfer van Hirving Lozano naar Italië af te ronden. Alle mondelinge afspraken worden op papier gezet en als alles doorgaat wacht de Eindhovenaren een recordtransfer. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad.

Napoli maakt de overgang  naar Napels voor minstens 42 miljoen euro, zo hebben bronnen rond de speler aangegeven. Daarvan vloeit een flink deel af naar Pachuca CF, de oude club van Lozano. Pachuca krijgt zo'n 8 à 9 miljoen euro. De transfer die PSV tot nu toe het meeste geld opleverde was die van Memphis Depay naar Manchester United in 2015. The Mancunians maakten destijds 34 miljoen euro over.

PSV is momenteel in afwachting van de uitwerking van de mondelinge afspraken met Napoli. Nadat de Italianen betalen, dat doen ze volgens Italiaanse media in twee termijnen, mag Lozano richting Napels voor een medische keuring. 

Trainingsveld
Lozano stond dinsdag nog gewoon op het trainingsveld bij PSV en het is niet helemaal uitgesloten dat hij donderdag deel uitmaakt van de selectie die het in de derde voorronde van de Europa League opneemt tegen FK Haugesund. Het is echter aannemelijker dat PSV alle risico's wil vermijden en Lozano niet inzet.

Eerder meldden het ED en De Telegraaf al dat PSV met de miljoenen van de Lozano-transfer de markt op wil. De Eindhovenaren willen nog een aanvallende versterking halen, terwijl het Steven Bergwijn binnenboord hoopt te houden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws