'PSV legt 'aantal opties' op tafel voor Bergwijn: kans op blijven steeds groter'

'PSV legt 'aantal opties' op tafel voor Bergwijn: kans op blijven steeds groter'

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 07:09wo 14-08-2019 om 07:09

De kans dat Steven Bergwijn bij PSV blijft, is toegenomen nu Hirving Lozano de overstap naar SSC Napoli lijkt te gaan maken. De Eindhovenaren zijn in gesprek met Bergwijn en zijn management, schrijft het Algemeen Dagblad.

PSV heeft een aantal opties op tafel gelegd, waaronder een voorstel tot contractverlenging. Het heeft er meer en meer de schijn van dat de Oranje-international ook na 31 augustus gewoon in Eindhoven speelt. Bergwijn, die tot medio 2022 onder contract ligt, wordt al lange tijd gelinkt aan verschillende clubs, waaronder Sevilla en Ajax, maar van een transfer lijkt het niet te komen.

Volgens het AD zal Ajax zich niet meer voor Bergwijn gaan melden als de situatie blijft zoals die nu is. Sevilla deed wel serieuze pogingen om Bergwijn vast te leggen, maar is inmiddels afgehaakt. 'En het is zeer de vraag of buitenlandse clubs nog hemel en aarde zullen bewegen om de 21-jarige international te halen voor de transfermarkt over tweeënhalve week sluit. Zeker als PSV Lozano verkoopt voor een bedrag tussen de 30 en 40 miljoen euro, is er geen enkele noodzaak om deze zomer ook voor Bergwijn te willen cashen', aldus de rkant.

PSV en Napoli zijn momenteel druk bezig om de transfer van Lozano af te ronden. Volgens het Eindhovens Dagblad is daar een bedrag van liefst 42 miljoen euro mee gemoeid, een clubrecord. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws