Tadic lacht om boos PAOK: 'Wij moeten voorronden spelen, dat is pas een schande'

Tadic lacht om boos PAOK: 'Wij moeten voorronden spelen, dat is pas een schande'

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 08:09wo 14-08-2019 om 08:09

Dusan Tadic moest na afloop van Ajax - PAOK Saloniki lachen om de woede bij de spelers van de Grieken, die vonden dat ze dinsdagavond werden bestolen door de arbitrage. Ajax kreeg drie strafschoppen te nemen, waarvan Tadic er twee maakte. De Ajax-captain wilde er echter niets van weten dat Ajax was geholpen door de UEFA.

"Ik mag die eerste strafschop niet missen, maar als er een videoscheidsrechter was geweest, had ik opnieuw mogen aanleggen. Die doelman verliet veel te snel de doellijn", aldus Tadic tegenover het Algemeen Dagblad.

Tadic was het er bovendien niet mee eens dat Ajax de strafschoppen te makkelijk kreeg. "Een overtreding binnen de zestien meter is een strafschop", concludeert hij. "Wij moeten als halve finalist voorronden spelen. Dat is pas een schande", vervolgt hij. "In de voorronden kan van alles gebeuren, kijk maar naar FC Porto dat nu uitgeschakeld wordt."

In de play-offs neemt Ajax het op tegen APOEL Nicosia. "Bij APOEL spelen drie Servische spelers die ik ken. Verder weet ik niet veel van die ploeg. Wij moeten vooral beter verdedigen als onze tegenstanders willen counteren. Dat moet nog beter. Maar dat komt goed. Ajax hoort ieder jaar in de Champions League. Wij gaan daar voor zorgen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws