Karsdorp had clubs voor het uitkiezen: 'Premier League, ook Bundesliga, Turkije'

Karsdorp had clubs voor het uitkiezen: 'Premier League, ook Bundesliga, Turkije'

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 08:23wo 14-08-2019 om 08:23

Laatste update: woensdag 14 augustus 2019 om 08:44wo 14-08-2019 om 08:44

Onder meer Southampton en Fulham hadden deze zomer belangstelling voor Rick Karsdorp. The Saints waren zelfs 'ver' met Feyenoord. Rick Karsdorp koos bewust voor een rentree in De Kuip. 

Zondagmiddag stond Karsdorp tegen sc Heerenveen (1-1) direct in de basis, een paar dagen nadat AS Roma en Feyenoord een akkoord hadden gesloten over de back. Een Engels avontuur lonkte, weet Voetbal International, want AS Roma was 'ver' met Southampton en ook Fulham had belangstelling voor de vleugelverdediger. 

"Er was veel interesse. Premier League, inderdaad, maar ook vanuit de Bundesliga, Turkije, Griekenland, genoeg opties", bevestigt Karsdorp in gesprek met het weekblad. "Ik keek gewoon naar wat voor mij het beste zou zijn."

"Als je twee jaar weinig hebt gevoetbald, moet je zorgen dat je dat weer wel kunt gaan doen. Moet ik dan naar een club waar ik weer vol de concurrentiestrijd in ga? Bij Feyenoord is er ook concurrentie, maar normaal gesproken ga ik hier wekelijks spelen. Nou, dat gaf de doorslag in de beslissing."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws