Stam bevestigt aanstaande transfer: laatste formaliteiten afgehandeld in Rotterdam

Stam bevestigt aanstaande transfer: laatste formaliteiten afgehandeld in Rotterdam

14-08-2019 17:13
98

Feyenoord-trainer Jaap Stam bevestigt dat de Rotterdammers zich hebben versterkt met Edgar Miguel Ié van Trabzonspor. De Rotterdammers hebben de komst van de verdediger uit Guinee-Bissau nog altijd niet bevestigd.

De laatste formaliteiten rond de overgang worden momenteel afgehandeld in Rotterdam, zo maakt RTV Rijnmond op uit de woorden van de oefenmeester tijdens de persconferentie voorafgaand aan Dinamo Tbilisi - Feyenoord. De 25-jarige Ié is een centrale verdediger, maar kan ook als rechtsback uit de voeten. Naar verwachting wordt hij voor één seizoen gehuurd van Trabzonspor.

Via Instagram verscheen dinsdag al wel een foto van Ié waarop te zien is dat hij zijn handtekening zet onder een contract in Rotterdam-Zuid. Op de foto is ook een Feyenoord-shirt te zien met rugnummer 32, het vermoedelijke rugnummer waarmee hij in De Kuip gaat spelen. 

Feyenoord is momenteel in Georgië voor de return in de derde voorronde van de Europa League. De Rotterdammers verdedigen een comfortabele 4-0 voorsprong uit de heenwedstrijd.