Fortuna Sittard werkt aan terugkeer: Die heeft dus 2,5 maand niet getraind

Fortuna Sittard werkt aan terugkeer: "Die heeft dus 2,5 maand niet getraind"

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 18:32wo 14-08-2019 om 18:32

Fortuna Sittard hoopt zich te versterken met José Rodriguez. De 24-jarige Spanjaard speelde afgelopen seizoen op huurbasis in Zuid-Limburg, maar keerde na een sterk seizoen terugkeer naar FSV Mainz. Daar lijkt hij opnieuw te mogen vertrekken.

Sjoerd Ars, technisch manager van Fortuna Sittard, zet de deur open voor Rodriguez. "De bal ligt nu bij hem. Hij heeft meerdere aanbiedingen. Als hij 'ja' zegt, dan is het rond", zegt Ars tegen L1. "Maar we kunnen niet op hem blijven wachten. We hebben een plan B, C en D."

Door de financiële situatie kan Fortuna Sittard geen tonnen uitgeven aan nieuwe spelers. De club komt daardoor noodgedwongen uit bij 'spelers met een krasje', stelt Ars. "Mocht je José Rodríguez vastleggen; die heeft dus 2,5 maand niet getraind. Die is niet meteen wedstrijdfit."

"Veel spelers die wij halen hebben veel potentie en kwaliteit, maar vaak is het jong of heeft zo'n jongen weinig speeltijd gehad bij zijn vorige club. Anders zijn dat soort spelers voor ons gewoon niet haalbaar. Die kun je dus niet meteen hier neerzetten en verwachten dat ze de pannen van het dak spelen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws