'Kunnen we naast het uitvak in de Arena ook een Boy Waterman-vak krijgen?'

'Kunnen we naast het uitvak in de Arena ook een Boy Waterman-vak krijgen?'

15-08-2019 09:30 Laatste update: 21-08-2019 07:14
51

De telefoon van Boy Waterman staat niet stil sinds bekend is geworden dat zijn APOEL Nicosia in de play-offs van de Champions League gekoppeld is aan Ajax. Dat vertelt de Nederlandse doelman in gesprek met De Telegraaf. 

Van alle kanten wordt Waterman benaderd om kaarten te regelen voor het aanstaande tweeluik met Ajax. "Kunnen we naast het uitvak in de Johan Cruijff ArenA ook een Boy Waterman-vak maken?", knipoogt de voormalig speler van onder meer sc Heerenveen, AZ en PSV.

Voor Ajax, dat PAOK wist te verslaan in de derde voorronde, wordt het 'letterlijk en figuurlijk een heet avondje' op Cyprus, voorspelt hij. "Het is hier nu veertig graden. En de sfeer in het stadion zal volgens onze fysiotherapeut, die een groot PAOK-fan is, vergelijkbaar zijn met die bij PAOK. Overigens heb ik een weddenschap van die fysio gewonnen wie erdoor zou gaan: Ajax of PAOK."

Aanstaande dinsdag staat op Cyprus de eerste ontmoeting tussen Ajax en APOEL op het programma. Op 28 augustus volgt de beslissende return.