'Het vertrek van Lozano bij PSV geeft mij meer kans op speelminuten'

'Het vertrek van Lozano bij PSV geeft mij meer kans op speelminuten'

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 23:51do 15-08-2019 om 23:51

Cody Gakpo hoopt dat hij meer minuten krijgt in PSV 1 door het vertrek van Hirving Lozano naar SSC Napoli. De Mexicaan ontbrak donderdagavond al tegen FK Haugesund en werd vervangen door Gakpo, die de voorkeur kreeg van trainer Mark van Bommel.

"Blij? Nou ja, dat betekent voor mij dat ik meer kans maak op minuten", vertelt Gakpo aan FOX Sports over de aanstaande Lozano-transfer. "Ik moet het zelf wel nog bewijzen. Dan heb ik de kans om dat te doen. Het blijft een teamsport. We moeten kijken naar wat het beste is voor het team. Dat doet de trainer."

Gakpo kon donderdag het verschil niet maken. Haugesund bleek niet te passeren, maar toch kan PSV juichen. "Met deze ploeg hadden we deze wedstrijd moeten winnen, maar dat hebben we nagelaten. Het was belangrijk dat we de nul zouden houden, omdat we daar wonnen. Dat hebben we gedaan, dus zijn we door. Op dit moment gaat het daarom."

Gakpo erkent dat de vorm nog ontbreekt bij PSV. "Daar zijn we mee bezig. Soms komt het er qua goals even niet uit, maar als het begint te lopen, kunnen we een goede uitslag zetten."

Lees meer over: Europa League PSV

Poll

Is Gakpo goed genoeg voor PSV 1?

(1440 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws