Domper voor Real Madrid: Hazard haakt geblesseerd af en mist seizoensopening

Domper voor Real Madrid: Hazard haakt geblesseerd af en mist seizoensopening

16-08-2019 14:28 Laatste update: 14:45
24

Eden Hazard moet zijn officiële debuut voor Real Madrid nog even uitstellen. De topaankoop van deze zomer kampt met een spierblessure aan zijn rechterdijbeen en kan niet spelen tegen Celta de Vigo.

Dat heeft De Koninklijke laten weten via de officiële kanalen. De club is nog in afwachting van de precieze prognose, maar AS verwacht dat Hazard drie tot vier weken is uitgeschakeld. De kans op een terugval is bij een dergelijke blessure groot en dus is voorzichtigheid volgens het Spaanse medium geboden.

Wedden

Meer odds

Mocht Hazard inderdaad voor zo'n lange tijd zijn uitgeschakeld mist hij ook de competitiewedstrijden tegen Valladolid en Villarreal. Daarnaast lijken dan ook de EK-kwalificatiewedstrijden met België in september in gevaar te komen. De Rode Duivels spelen volgende maand tegen San Marino en Schotland.

De Koninklijke begint het seizoen zaterdag om 17.00 uur met een uitwedstrijd tegen Celta. De openingswedstrijd van de Primera División is vrijdagavond om 21.00 uur, als FC Barcelona het op vreemde bodem opneemt tegen Athletic Bilbao.